Nieuwe ouders

Wat fijn dat u een kijkje neemt op de website van onze school!

De basisschool is een belangrijke periode in het leven, voor uw kind(eren) en voor u. Wist u dat u in de loop der jaren uw kind in totaal zo’n 8000 uur toevertrouwt aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool? Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een school kies je dan ook met zorg. Scholen verschillen in hun manier van werken, sfeer en resultaten. Ze verschillen ook in kwaliteit. Dat maakt het kiezen niet eenvoudig. Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

U bent met uw kind van harte welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan door telefonisch een afspraak te maken met de directie, 0118-581964, of door het kennismakingsformulier in te vullen. Tijdens de afspraak krijgt u informatie over onze school en een rondleiding.