BSO

Kindercentrum Watertoren is gevestigd in Archipelschool De Golfslag in Domburg en bestaat uit een kinderdagverblijf (0-4 jaar), peutergroep (2-4 jaar), buitenschoolse opvang (4-12 jaar) en een boterhammenbrigade. Opvang en onderwijs onder één dak dus. Dat is vertrouwd voor kinderen en praktisch voor ouders. De opvang wordt verzorgd door Kinderopvang Walcheren. U bent van harte welkom om te komen kijken om de sfeer te proeven.

Meer informatie

Bekijk de openingstijden en foto’s van de locatie op www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/watertoren.

Op deze site kunt u ook een rondleiding aanvragen, een proefberekening maken of uw kind inschrijven.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de afdeling Klantadvies van Kinderopvang Walcheren: 0118–627 716 of klantadvies@skow.nl.

Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Watertoren:

Hierop staan regelmatig foto’s en nieuwtjes!

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Spelen, leren en genieten terwijl u werkt of studeert

Op het kinderdagverblijf zorgen pedagogisch medewerkers met liefde en aandacht voor uw zoon of dochter. Zij voelen aan wat uw kind nodig heeft. Een liefdevolle knuffel, een boekje voorlezen, een spelletje spelen of een aai over de bol bij het slapengaan. Met vaste pedagogisch medewerkers op de groep hebben kinderen vertrouwde gezichten om zich heen. Kinderen krijgen de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Meer informatie: www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/kinderdagverblijf/

Peutergroep (2-4 jaar)

Een goede voorbereiding op de basisschool

Peutergroep Watertoren maakt de overgang naar de basisschool minder groot. De kinderen leren van jongs af aan om met andere kinderen te spelen. Ze zitten samen in de kring, zingen, knutselen en doen spelletjes. Doordat het kindercentrum in de school gevestigd is, is er veel contact tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Hierdoor is er een doorgaande leerlijn die de ontwikkeling van kinderen ten goede komt.

Meer informatie: www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/peutergroep/

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Opvang na schooltijd en in de vakanties, studiedagen en vrije uren van school

Na schooltijd zijn leerlingen welkom bij BSO Watertoren. Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buiten spelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie!

De BSO gaat open tijdens studiedagen en vrije uren van school als er voldoende aanmeldingen zijn.

Meer informatie: https://www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/buitenschoolse-opvang/

Voorschoolse opvang (4-12 jaar)

Opvang voordat de school start

Van 07.00 tot 08.30 uur is de voorschoolse opvang (VSO) geopend. Uw kind gaat lekker spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers én u kunt op tijd op uw werk zijn. De kinderen die om 07.00 uur starten, krijgen ontbijt.

Meer informatie: